Elämykset ja luontoretket

Elämykset ja luontoretket

Kaipaatko tekemistä lomallesi? Lakeland Karelian valikoimissa on erilaisia retkiä ja tapahtumia, joissa pääset tutustumaan paikalliseen luontoon tai paikallisiin ihmisiin ja heidän elämäntapaansa täällä itäisessä järvi-Suomessa. Kesän 2021 uutuutena teemme 15 hengen kirkkoveneillä retkiä Karjalan Pyhäjärvellä.

Puruvesi-risteilyt

Tutustu Puruveden alueeseen järveltä käsin! Astu alukseen ja anna kapteenin viedä sinut Puruveden hienoihin retkikohteisiin ja koe Puruveden järvivesien ainutlaatuinen kirkkaus.

Risteilylähdöt tapahtuvat Kesälahden Kalasatamasta, mutta toki voi tilata yksityisretken ja lähtöpaikan muutos on mahdollinen.

#kalastusristeily #kulttuuriristeily #yksityisristeily

 

Tapahtumia

Kesäisin järjestämme rantariehoja ja vastaavasti talvella talviriehoja. Nautimme ulkoilmasta ja tekemisestä. Mukaan mahtuvat kaikenikäiset lapsesta vaariin.

Rantariehaan tuomme SUP-lautoja, kajakkeja, paljon erilaisia traktori- ja uimarenkaita, vesileluja, 6 metrin Foxtrot kiipeily- ja tasapainolautan sekä rantaleluja.

Talviriehat pidetään yleensä mäen ja jään läheisyydessä. Pulkkamäkeen tuodaan erilaisia välineitä mäenlaskuun kuten pulkat, Stigat, traktorirenkaat, perinteisiä ja uusia moderneja potkukelkkoja, talvileikkejä, lumikenkiä, suksia, luistimia jne. eli todennäköisesti jokaiselle löytyy jotain mieleistä.