Elämykset

Elämykset ja luontoretket

Videossa paikalliset lähtivät soutamaan kirkkovenettä kokeneen perämiehen Arvo Ketolaisen ohjauksessa. Kutronlahti ja Karjalan Pyhäjärvi 

Tyttö tasapainoilee ilmatäytteisen putken päällä. Putki on 6 metriä pitkä ja noin 50-80 cm korkea. Putken päälle noustaan päissä olevien patjojen kautta. Putki on ankkuroitu rannan pohjaan, ettei se pääse karkuun.p
Tasapainolauta on tulevan vesipuiston ensimmäinen osa.
Kaksi nuorta poikaa suppailemassa liukuvärjätyillä SUP-laudoilla. Lämmin kesäpäivä ja uimashortit olivat riittävä varustus.
Pojat kokeilemassa Lakeland Karelian SUP-lautoja

Kaipaatko tekemistä lomallesi? Lakeland Karelian valikoimissa on erilaisia retkiä ja tapahtumia, joissa pääset tutustumaan paikalliseen luontoon tai paikallisiin ihmisiin ja heidän elämäntapaansa täällä itäisessä järvi-Suomessa. Kesän 2021 uutuutena teemme 15 hengen kirkkoveneillä retkiä Karjalan Pyhäjärvellä. Se oli niin hauskaa, että jatkamme kirkkovenesoutuja myös 2022!

Puruvesi-risteilyt

Tutustu Puruveden alueeseen järveltä käsin! Astu alukseen ja anna kapteenin viedä sinut Puruveden hienoihin retkikohteisiin ja koe Puruveden järvivesien ainutlaatuinen kirkkaus.

Risteilylähdöt tapahtuvat Kesälahden Kalasatamasta, mutta toki voi tilata yksityisretken ja lähtöpaikan muutos on mahdollinen.

#kalastusristeily #kulttuuriristeily #yksityisristeily

 

Tapahtumia

Kesäisin järjestämme rantariehoja ja vastaavasti talvella talviriehoja. Nautimme ulkoilmasta ja tekemisestä. Mukaan mahtuvat kaikenikäiset lapsesta vaariin.

Rantariehaan tuomme SUP-lautoja, kajakkeja, paljon erilaisia traktori- ja uimarenkaita, vesileluja, 6 metrin Foxtrot kiipeily- ja tasapainolautan sekä rantaleluja.

Talviriehat pidetään yleensä mäen ja jään läheisyydessä. Pulkkamäkeen tuodaan erilaisia välineitä mäenlaskuun kuten pulkat, Stigat, traktorirenkaat, perinteisiä ja uusia moderneja potkukelkkoja, talvileikkejä, lumikenkiä, suksia, luistimia jne. eli todennäköisesti jokaiselle löytyy jotain mieleistä.