Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuku yö ulkona – Sleep the night outside

29.8.2020 - 30.8.2020

Tapahtumapaikka on vielä avoin. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan, jossa aikuiset, lapset, perheet, ryhmät viettävät illan yhdessä ja majoittuvat telttoihin tai riippumattoihin yöksi. Viime vuonna majoituimme Kesälahden museoalueelle ja ohjelmassa oli pöllö-, lepakko- ja hyönteisbongausta, nuotio ja retkieväitä. Meitä oli yötä viettämässä alueella noin 50-80 henkeä. Päivitämme tapahtumatietoja heti, kun meillä on enemmän tietoa.

The event place is still open. Everyone is welcome to the event where adults, children, families, groups spend the evening together and sleep in tents or hammocks for the night. Last year we stayed in the Kesälahti Museum area and the program included owl, bat and insect search in the dark evening, campfire and camping food. There were about 50-80 people in the area where we spent the night. We will uppdate the events as soon we have more information.

Suomen Ladun vinkkejä telttailun aloittamiseen perheen kanssa:

https://www.suomenlatu.fi/tapahtumia/eravaelluksen-sm/uutiset/tapahtumat/tapahtumat/lasten-kanssa-yota-teltassa-kuulostaako-mahdottomalta-ajatukselta.html

Tiedot

Alkaa:
29.8.2020
Loppuu:
30.8.2020