Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Savusauna järven rannalla – Smoke sauna by the lake shore

lokakuu 16 @ 18:00 - 22:00 UTC+3

€49

SAVUSAUNA – rentouttavaa hyvinvointia

Tämä kokemus järjestetään tilauksesta Pohjois-Karjalassa, Kesälahden pitäjässä. Aito savusauna Puruveden rannalla. Puruvesi tunnetaan sen kirkkaista ja puhtaista vesistään. Reginan isoisä on itse suunnitellut savusaunan ja myös rakensi sen itse omin käsin 50 vuotta sitten. Hän oli niin lahjakas, että rakennus on edelleen erinomaisessa kunnossa. Viihtyisä, mukava ja ainutlaatuinen.

Sopii 1-8 hengen ryhmille. Savusauna ja suihku ovat samassa huoneessa. Sinun on oltava varovainen, ettei shampoota päädy löylyjen kiville!

Hinta 49€ per henkilö ja se sisältää:

4-6 tunnin lämmityksen, saunomisaika noin 4 tuntia, shampoot ja pyyhkeet, terassin käyttö, uinti järvessä, talvella avanto, ulkotulet terassilla, grillausmahdollisuus, shampoot ja pyyhkeet.

This experience is available on order in North Karelia, Kesälahti village, Lake Puruvesi. Authentic smoke sauna by the lake Puruvesi. Lake is known of it’s clear and pure waters. This sauna is designed by Regina’s grandfather and he built it himself 50 years ago. He was so talented that the building is still in excellent shape. Cozy, comfortable & unique.

Suitable for groups of 1-8 people. Smoke sauna and shower are in the same room. You have to be careful that shampoo does not end on the stones!

Price is 49€ per person and it includes:
Heating 4-6 hours, bath time about 4 hours, shampoo and towels, free use of terrace, swimming in the lake, in winter ice swimming in an ice hole, fire outside on the terrace.

Järjestäjä

Lakeland Karelia Oy
Puhelin:
+358 400 418 933
Sähköposti:
welcome@lakelandkarelia.fi
Kotisivu:
www.lakelandkarelia.fi

Tapahtumapaikka

Jyrkin savusauna
Väärämäentie 55B
Kesälahti, 59800 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0400 418 933
Kotisivu:
www.lakelandkarelia.fi