Kesälahden Melojat

Ohjatut melontaretket ja -koulutukset

Kesälahden Melojien kotipaikkakunta on Kesälahden pitäjä Kiteellä, Pohjois-Karjalassa. Kesälahti sijaitsee etelämpänä kuin Jyväskylä ja Helsingistä tulee matkaa vain noin 370 km. Kesälahden pitäjä sijaitsee kahden upean järven, Karjalan Pyhäjärven ja Puruveden, välisellä kannaksella ja se mahdollistaa lajin harrastamisen sekä monet mielenkiintoiset melontaretket. Kesälahden Melojat järjestävät ohjattuja melontaretkiä, -koulutuksia ja -tapahtumia täällä itäisessä järvi-Suomessa. Ohjaajina ja kouluttajina toimivat koulutetut eräoppaat ja melontakouluttajat. Kesäaikaan järjestetään erilaisia, mielenkiintoisia melontaretkiä ja -koulutuksia. Kesän 2021 kajakkimelonnan peruskurssit ovat jo myynnissä! Melonnan peruskurssin suorittaneet saavat kurssitodistuksen, jolla pääsee liittymään melontaseuroihin tai voi vuokrata melontakalustoa vastuullisilta yrittäjiltä.

Kesälahden Melojat ovat vahvasti mukana Pohjois-Karjalassa edistämässä alue-, yritys- ja matkailumarkkinointia. Kesälahden Melojat on osa matkailuyritys Lakeland Karelia Oy:n yritysorganisaatiota, johon kuuluu eräoppaiden ja matkailutoimijoiden vahva yhteistyöverkosto. Matkailumarkkinointi ja elämysmatkailu edistävät parhaimmillaan alueen elinvoimaisuutta ja virkeyttä. Yhteistyöllä viemme alueemme positiivista henkeä eteenpäin luotettavien ja vastuullisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vastuullinen palveluntuottaja

Kesälahden Melojien toiminnan kulmakivi on turvallisuus. Vastuullisena palveluntuottajana pidämme huolta, että Tukesin valvomaa kuluttajaturvallisuuslakia noudatetaan. Se tarkoittaa, että kuluttajille tarkoitetut palvelut ja tuotteet täytyy olla turvallisia. Tämän takia olemme vakuuttaneet toimintamme OP-Pohjolan yritys- ja vastuuvakuutuksilla, pidämme huolta varusteistamme, huollamme niitä säännöllisesti, ylläpidämme ja kehitämme henkilökuntamme ammattitaitoa, laadimme retkille turvallisuusanalyysit ja -suunnitelmat. Meille on tärkeää, että voit osallistua turvallisin mielin melontatapahtumiimme.

Yhteystiedot ja tiedustelut: +358 400 418 933 tai sähköpostilla welcome@lakelandkarelia.fi

VUOKRAAMO

Kesälahden Melojat vuokraavat kalustoaan peruskurssit suorittaneille harrastajille sekä ohjatuille retkille osallistujille. Kesälahden Melojilla on Vuokraamo Kesälahden keskustassa Monimestassa, Kesälahdentie 37 (Kesälahti/Kitee) ja tarvittaessa liikkuva vuokraamomme tuo kaluston luoksesi. Kuljetuspalveluista veloitetaan erillinen maksu.

Yhteystiedot ja tiedustelut: +358 400 418 933 tai sähköpostilla welcome@lakelandkarelia.fi

Hyödyllisiä linkkejä:

Kurkista Kesälahdelle: https://issuu.com/keikury/docs/kes_lahti_info_2020
Melontaa Kesälahdella: https://kesalahdenmelojat.fi
Melontaa Kesälahdella: https://endorfiininmetsastaja.fi/melojan-kitee/
Retkeilyä Kesälahdella: https://endorfiininmetsastaja.fi/ensimmainen-kesayoretki/
Majoituksia Kesälahdella: https://lakelandkarelia.fi/accommodations
Hyvä tietää Kesälahti: https://visitkesalahti.fi
Pohjois-Karjala: https://visitkarelia.fi
Kiteen matkailu: https://kitee.fi/matkailu
Keski-Karjalan luonto: https://www.sll.fi/keski-karjala/