Ulkonakuinlumiukko

Kitee voitti kampanjan vuonna 2021 ja nappasi itselleen tittelin:

Vuoden lumiukkoisin kunta 2021

#ulkonakuinlumiukko on Suomen Ladun kampanja, jossa tavoitteena on saada kaikenikäiset liikkeelle lumiukkoja rakentaen. Tänä vuonna 2022 otamme taas osaa tähän kampanjaan, mutta pienin muutoksin. Rakennamme tänäkin vuonna runsaasti lumiukkoja hyvillä mielin, mutta… 

LISÄÄMME SIIHEN POSITIIVISEN KITEE-BONUKSEN!

KITEE-BONUS!

Yhteisöllisyys, toisen huomioiminen, positiivinen asenne! Meidän lumiukkomme “puhuvat”! Lisää rakennettuun lumiukkoon etukäteen askartelemasi taulu tai viiri, jossa lumiukko sanoo jotain kaunista vastaantulijalle. Ilahdutetaan toisiamme, tuodaan esiin meidän huomaavaisuutemme ja ystävällisyytemme kanssakulkijoita kohtaan!

  • Lumiukkoja rakennetaan tarhoissa, kouluissa, yrityksissä, kotipihoilla ja tapahtumissa.
  • Tehdyt lumiukot ilmoitetaan 14.2-13.3.2022 välisenä aikana LUMIUKKOLASKURIIN!
  • Voitte valita itse päivän, illan tai tapahtuman, jolloin osallistutte kampanjaan. Paljon hyviä valmiita ideoita javinkkejä lumiukkoaiheisiin ulkoiluhetkiin löytyy Vinkkipankista!
  • Ota osaa kampanjaan perheen, lasten, naapureiden tai kavereiden, haasta mukaan työpaikkasi ja nauti ulkoiluhetkestä! 

Huom! Lumiukkolaskuri aukeaa 14.2.2022 ja sulkeutuu 13.3.2022.

Tulevia tapahtumia, joissa #ulkonakuinlumiukko on mukana

26.2.2022 klo 12-15

Juurikan vapaa-aikakeskuksessa on ulkoilutapahtuma klo 12 alkaen. On mäenlaskua, luistelua, hiihtoa ja tietysti #ulkonakuinlumiukko -kampanja on paikalla ja tehdään yhdessä lumiukkoja! #juurikanvapaaaikakeskus #pulkkamäki  #hiihtoa #luistelua #lakelandkarelia #hyvämieli #hyvässä seurassa. Paikka: Juurikan vapaa-aikakeskus, Juurikkajärventie 3, 82580 Juurikka, Kitee.

Pakkaslumesta saa lumiukkoja muottien avulla!

Pakkaskelillä Lakeland Karelia tuo tapahtumiin muotteja, joiden avulla voidaan tehdä pakkaslumestakin lumiukkoja. Muoteiksi käyvät laatikot, ämpärit ja muut vastaavat.

pe 4.3.2022 klo 17-19

EväsHelmen #ulkonakuinlumiukko  -tapahtuma. Ulkona kivaa ohjelmaa ja tekemistä. EväsHelmessä pizza-ja hampurilaisilta! Arpajaiset! Paikka: EväsHelmi, Poroniementie 2B, 59800 Kesälahti

5.3.2022 klo 

Kiteenlahden lumirieha, lisätietoja lähiaikoina. Laita päivämäärä ylös, tulossa hyvä pulkkamäkipäivä herkkuineen! Ja riehassa tietysti rakennetaan lumiukkoja! Muista ilmoittaa tekemäsi ukot lumiukkolaskuriin!

6.3.2022 klo 14-16

Lastun Paikkojen Avoimet Ovet, #ulkonakuinlumiukko #rakastutalviuintiin, sähkö- ja savusauna kylvettävissä, rummutusta ja ohjelmaa. Paikka: Lastun Paikat, Lepikontie 22, 82430 Puhos

13.3.2022 klo 10-16

Koko perheen talvitapahtuman Hutsissa järjestää MLL Kitee. On mäenlaskua, makkaranpaistoa, paloauto paikalla, #ulkonakuinlumiukko kampanja ja Lakeland Karelian maastopyöriä tai Kicksparkeja. Autot mahtuvat parkkiin uimahallin parkkipaikalle ja tapahtumapaikka on Urheilutien päässä 82500 Kitee. 

Ota osaa #ulkonakuinlumiukko -kampanjaan!

#ulkonakuinlumiukko -kampanjaan voi osallistua myös muualla kuin näissä tapahtumissa. Rakenna omat lumiukkosi Kiteen alueelle ja ilmoita ne itse lumiukkorekisteriin. Alhaalla on linkki sinne. Mikäli laskurin kanssa on ongelmia, ilmoita ne Lakeland Karelialle puhelimitse 0400 418 933 tai sähköpostilla welcome@lakelandkarelia.fi

Kiteen kaupunki, Lakeland Karelia ja Suomen Latu haastavat sinut, ystäväsi, perheesi ja työkaverisi rakentamaan lumiukkoja! Näiden lisäksi haastamme myös koulut, tarhat, yhdistykset ja yritykset mukaan! Yhdessä tekemällä luomme yhteistöllisyyttä, hyvää mieltä ja kaiken lisäksi se on kivaa!