Majoitus

Majoitusvaihtoehtoja

Villa Ylätupa hieno huvila yli sadan vuoden takaa, kauniisti remontoitu, nukkumapaikat kuudelle (neljä sänkyä ja yksi parisänky), rantasauna on kirkasvetisen Puruveden rannalla. Vuokrataan 1.5 -30.10, ei talvivuokrausta. Sijainti Kiteen Kesälahdella. 

Fisherman’s Paradise tunnelmallisesta hirsimökistä on upeat näköalat suoraan Puruveden Hummonselälle. Kesäaikaan pystyy majoittumaan jopa 12 henkeä ja talvisin 6. Päätalossa parisänky ja kaksi vuodesohvaa, saunamökissa on kerrossängyt kuudelle hengelle. Päätalo sähköistetty, puukiuas saunassa, takka, wc, uusittu keittiö ja keittiökoneet,  tv. Pihalla ulkokeittiö. Oma, yksityinen, hieno hiekkaranta. Naapureita on muttei näköetäisyydellä. Sijainti Kiteen Kesälahdella.

Lastun Paikat  alueella on useita rakennuksia, joista voi vuokrata osan tai kaikki. Päätalossa on kahdeksan nukkumapaikkaa (3 makuuhuonetta, yhdessä vuodesohva, toisessa 2 erillistä sänkyä ja isoimmassa huoneessa on 2 kerrossänkyä), Korsussa kaksi nukkumapaikkaa. (vuodesohva). Päätalossa on iso yli 10 hengen sähkösauna, pihalta löytyy turvakattoinen savusauna ja 15 hengen iso kota. Rakennusten välillä liikutaan pitkospuita pitkin. Kaksi laituria, isompi on uimalaituri ja pienempi on retkilaituri auringonottoon, joogaan, SUP-lautailuun tai melontaan. Jos vuokraa kaikki tilat, on rantakin vain omassa käytössä. Jos vuokraa osan tiloista, on ranta silloin muiden tilavuokraajien kanssa yhteiskäytössä. Tilaa kyllä on runsaasti. Naapureita ei näy. Sijainti Kiteen Puhos, Oriveden rannalla. 

Lastun Paikat - Päätalo
Lastun Paikat - Korsu

Muita hyödyllisiä linkkejä, joista löytyy lisää majoituksia alueella

Kesälahti
Paljon hyvää tietoa alueesta, majoituksia, tapahtumat, palvelut ja muutakin

Sydänkarjala
Matkailusivusto alueelta Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä

Pohjois-Karjalan tapahtumat
Laita Etsi-kohtaan halutun alueen nimi (esim. Kesälahti), niin saat sen alueen tapahtumat.