Melonta

Lakeland Karelian kanssa melomaan

 

 

Itäinen järvi-Suomi

Lakeland Karelia Oy:n kotipaikka on Kesälahden pitäjässä Kiteellä, Pohjois-Karjalassa. Kesälahti sijaitsee Joensuun ja Imatran välissä kahden upean järven, Karjalan Pyhäjärven ja Puruveden, välisellä kannaksella ja se mahdollistaa lajin harrastamisen sekä monet mielenkiintoiset melontaretket.

Meloja 1 -peruskurssi ja -taitokortti

Meloja 1 -peruskurssiemme vetäjät ovat koulutettuja eräoppaita ja melontaohjaajia. Kursseilla noudatetaan Suomen melonta- ja soutuliiton sisältösuosituksia. Meloja 1 -peruskurssin suorittaneelle voidaan myöntää Meloja 1 -taitokortti todistukseksi kurssin suorittamisesta ja kurssin sisältöjen osaamisesta. Meloja 1 -taitokortin myöntämisedellytyksenä on kurssin kaikkien harjoitteiden suorittaminen. Meloja 1 -taitokortti on usein edellytys, jolla pääsee liittymään melontaseuroihin tai voi vuokrata melontakalustoa vastuullisilta yrittäjiltä.

1-2-3 Melomaan!

Ohjattu 3 tunnin kajakkiretki Pyhäjärvellä, jossa pääset tutustumaan lajiin ja kokemaan Kesälahden puhtaat ja kirkkaat järvivedet. Retki sopii aloittelijoille ja lajista kiinnostuneille. Ohjelmaan kuuluu opastus, melonnan alkeet ja turvallisuusasiat. Taukoja pidetään tarpeen mukaan. Lähtö klo 17 ja paluu noin klo 20. Ryhmän koko 3-10 henkeä. Hinta sisältää välineet ja ohjauksen. Minimi-ikä 15 vuotta ja lapset alle 18 vuotta vain aikuisen kanssa. Varaukset viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Peruutusehdot: 2 päivää tai aikaisemmin, palautus on 90%. Retkipäivän tai edellisen päivän peruutukset, ei rahanpalautusta. Lähtöpaikka Pyhäjärven retkille lähtöpiste on Kutronlahdentie 4, 59800 Kesälahti

24.-25.7.2021 Melotaan yhdessä

Järjestämme retkiviikonlopun mielenkiintoisella Karjalan Pyhäjärvellä, josta osa kuuluu Venäjälle. Karjalan Pyhäjärvi on kirkasvetinen ja kalaisa järvi, josta löytyy koettavaa ja mielenkiintoista historiaa. Tämän lisäksi saamme tutustua uusiin ihmisiin, jotka jakavat kanssamme tämän hienon harrastuksen.

Tapahtumaan on kutsuttu melontaystäviä, kesän kurssilaisia ja muutamia melontaseuroja.

Retkien päivämatkat ovat noin 20 -25 km. Retket sopivat myös aloittelijoille ja mukana on enemmän meloneita, eräoppaita sekä melontaohjaajia. Retkillä pidetään taukoja tarvittaessa sekä eväs- tai uimataukoja.

Jokainen tuo mukanaan omat eväät ja leiriytymisvälineet mukaan.

Vastuullinen palveluntuottaja

Lakeland Karelian toiminnan kulmakivi on turvallisuus. Vastuullisena palveluntuottajana pidämme huolta, että Tukesin ja Traficomin valvomia sääntöjä ja kuluttajaturvallisuuslakeja noudatetaan. Kuluttajille tarkoitetut palvelut ja tuotteet täytyy olla turvallisia. Yritysvakuutuksemme on OP-Pohjolassa, pidämme huolta varusteistamme, huollamme niitä säännöllisesti, ylläpidämme ja kehitämme henkilökuntamme ammattitaitoa, laadimme retkille turvallisuusanalyysit ja -suunnitelmat. Meille on tärkeää, että voit osallistua turvallisin mielin melontatapahtumiimme.

Tiedustelut: +358 400 418 933 tai 040 750 2921 tai sähköpostilla welcome@lakelandkarelia.fi

Vuokraamo

Vuokraamon tuotteet voi varata ja maksaa etukäteen verkkokaupasta. Ne voi noutaa Monimestasta, Kesälahdentie 37 59800 Kesälahti (arkisin 9-17, la 9-13, su suljettu). Meidän vuokraamo myös tulee myös luoksesi tarvittaessa. Tilaa kuljetuspalvelu verkkokaupasta tai Monimestasta 39€/puoli tuntia ja max 50 km.

Yhteystiedot ja tiedustelut: +358 400 418 933/Taina tai +358 40 750 2921/Sisko tai sähköpostilla welcome@lakelandkarelia.fi

Hyödyllisiä linkkejä:

Harrastevälinevuokraamo: 
Kurkista Kesälahdelle: 
Kajakkivuokraus Kesälahdella: 
Melontaa Kesälahdella: 
Retkeilyä Kesälahdella: 
Majoituksia Kesälahdella: 
Hyvä tietää Kesälahti:
Pohjois-Karjala:
Kiteen matkailu: 
Keski-Karjalan luonto: