Mökkimajoitusta Kiteellä Pohjois-Karjalassa

Fisherman's Paradise

Previous slide
Next slide

Tästä tunnelmallisesta hirsimökistä on upeat näköalat suoraan Puruveden Hummonselälle. Kesäaikaan pystyy majoittumaan jopa 12 henkeä ja talvisin 6. Päätalossa on parisänky ja kaksi vuodesohvaa, sekä saunamökistä löytyy kerrossängyt kuudelle hengelle. Päätalo on sähköistetty. Mökin ominaisuuksiin kuuluu mm. takka, wc, tv, sekä uusittu keittiö ja keittiökoneet. Saunoja on kaksi puulämmitteistä, toinen päätalossa ja toinen saunamökissä. Pihalla ulkokeittiö. Oma, yksityinen, hieno hiekkaranta. Naapureita on, muttei näköetäisyydellä. 

Sijainti Kiteen Kesälahdella.

Lastun Paikat

Lastun Paikat sijaitsevat Oriveden rannalla, Kiteen Puhoksessa. Lastun alue on aikoinaan rakennettu Lastulevytehtaan edustustiloiksi. Siellä on järjestetty neuvotteluita ja sopimuksia on tehty ajan hengen mukaisesti saunan lauteilla.  Tehtaan lopettamisen jälkeen alue on hakenut uutta toimintamuotoaan.
Lokakuussa 2021 Lakeland Karelia Oy aloitti Lastun Paikoissa matkailu- ja virkistystoiminnan.  Lastun Paikat on auki ympäri vuoden ja tarjoaa mm.

  • saunailtoja sähkö- ja savusauna 5-15 hengelle
  • kokoustiloja 5-15 hengelle Päätalossa tai Korsussa
  • tyhy- ja virkistyspäiviä
  • majoitusta Päätalossa ja Korsussa
  • juhlien pitopaikka
  • talviuintia 2x viikossa loka-huhtikuu
  • tapahtumia
  • luonto- ja liikuntaretkiä

Yhteistyökumppanimme Annin Kartano Oy tarjoaa Lastulla juhla- ja pitopalveluita ja Kesälahden talviuimarit pitävät hyvän huolen avannosta sen valaistuksesta.

Lastun Korsu
Lastun Päätalo
Lastun Kota
Lastun Savusauna
Lastun Avanto
Previous slide
Next slide

Lastun Paikat -alueella on useita rakennuksia, joista voi vuokrata osan tai kaikki. Päätalossa on kahdeksan nukkumapaikkaa (3 makuuhuonetta, joista yhdessä vuodesohva, toisessa 2 erillistä sänkyä ja isoimmassa huoneessa 2 kerrossänkyä). Korsussa vuodesohva tarjoaa kaksi nukkumapaikkaa. Päätalossa on iso yli 10 hengen sähkösauna, pihalta löytyy turvakattoinen savusauna ja 15 hengen iso kota. Rakennusten välillä liikutaan pitkospuita pitkin. Kaksi laituria, joista isompi on uimalaituri ja pienempi on retkilaituri auringonottoon, joogaan, SUP-lautailuun tai melontaan.

Jos vuokraa kaikki tilat, on rantakin vain omassa käytössä. Jos vuokraa osan tiloista, on ranta silloin muiden tilavuokraajien kanssa yhteiskäytössä. Tilaa kyllä on runsaasti ja naapureita ei näy.

Sijainti Kiteen Puhos, Oriveden rannalla. 

Muita hyödyllisiä linkkejä:

Kesälahti
Paljon hyvää tietoa alueesta, majoituksia, tapahtumat, palvelut ja muutakin

Sydänkarjala
Matkailusivusto alueelta Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä.

Pohjois-Karjalan tapahtumat
Laita Etsi-kohtaan halutun alueen nimi (esim. Kesälahti), niin saat sen alueen tapahtumat.