Mökkimajoitusta Kiteellä Pohjois-Karjalassa

Villa Ylätupa hieno huvila yli sadan vuoden takaa, kauniisti remontoitu, nukkumapaikat kuudelle (neljä sänkyä ja yksi parisänky), rantasauna on kirkasvetisen Puruveden rannalla. Vuokrataan 1.5 -30.10, ei talvivuokrausta. Sijainti Kiteen Kesälahdella.

Romanttinen puuhuvila, jossa ikkunaruutujen pokat ovat alkoisia. Yksikerroksineen huvila, jossa pieni kuisti ruutuikkunoilla.

Fisherman’s Paradise tunnelmallisesta hirsimökistä on upeat näköalat suoraan Puruveden Hummonselälle. Kesäaikaan pystyy majoittumaan jopa 12 henkeä ja talvisin 6. Päätalossa parisänky ja kaksi vuodesohvaa, saunamökissa on kerrossängyt kuudelle hengelle. Päätalo sähköistetty, puukiuas saunassa, takka, wc, uusittu keittiö ja keittiökoneet,  tv. Pihalla ulkokeittiö. Oma, yksityinen, hieno hiekkaranta. Naapureita on muttei näköetäisyydellä. Sijainti Kiteen Kesälahdella.

Hirsisen, harmaan talon terassi paistattelee auringon paisteessa

Lastun Paikat  alueella on useita rakennuksia, joista voi vuokrata osan tai kaikki. Päätalossa on kahdeksan nukkumapaikkaa (3 makuuhuonetta, yhdessä vuodesohva, toisessa 2 erillistä sänkyä ja isoimmassa huoneessa on 2 kerrossänkyä), Korsussa kaksi nukkumapaikkaa. (vuodesohva). Päätalossa on iso yli 10 hengen sähkösauna, pihalta löytyy turvakattoinen savusauna ja 15 hengen iso kota. Rakennusten välillä liikutaan pitkospuita pitkin. Kaksi laituria, isompi on uimalaituri ja pienempi on retkilaituri auringonottoon, joogaan, SUP-lautailuun tai melontaan. Jos vuokraa kaikki tilat, on rantakin vain omassa käytössä. Jos vuokraa osan tiloista, on ranta silloin muiden tilavuokraajien kanssa yhteiskäytössä. Tilaa kyllä on runsaasti. Naapureita ei näy. Sijainti Kiteen Puhos, Oriveden rannalla. 

70-luvulla rakennettu lastulevytehtaan entinen edustustila. Tumma talo omakotitalo, jonka tasaosa aukeaa Orivedelle ja ilta-aurinkoon
Lastun Paikat - Päätalo
Talvinen polku vie kulkijan kohti hirsistä seinää. Ikkunaluukut ovat kiinni, terassi on valaistu. Jännittävän ja erikoisen näköinen julkisivu kätkee taakseen erittäin viihtyisän hirsisen huoneen takkoineen ja sohvineen.
Lastun Paikat - Korsu

Tulossa viikkovuokrattavaksi la-la 1390€

Puutikka hirsitalo ja rantasauna, majoituspaikat 4-10 henkeä. Omat yksityisrannat yli 100m Puruveden Kesälahden puoleisella rannalla. Kirkas vesi, vaalea hiekka. Aurinko osuu rannalle aamusta iltaan. Isot oleskelulaiturit. Omaa rauhaa, omalla isolla tontilla Poroniemen päässä.

Talon 1. makuuhuoneessa on parisänky, 2. makuuhuoneessa on kaksi erillistä sänkyä ja parvella on avattava 2-hengen vuodesohva. Varastorakennuksen päässä on huone, jossa on kerrossängyt kahdelle hengelle ja rantasaunalla on avattava 2-hengen vuodesohva.

Muita hyödyllisiä linkkejä:

Kesälahti
Paljon hyvää tietoa alueesta, majoituksia, tapahtumat, palvelut ja muutakin

Sydänkarjala
Matkailusivusto alueelta Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä.

Pohjois-Karjalan tapahtumat
Laita Etsi-kohtaan halutun alueen nimi (esim. Kesälahti), niin saat sen alueen tapahtumat.