Mökkimajoitusta Kiteellä Pohjois-Karjalassa

Villa Ylätupa on tyylikäs ja kauniisti remontoitu huvila yli sadan vuoden takaa, josta löytyy nukkumapaikat kuudelle (neljä sänkyä ja yksi parisänky). Rantasauna sijaitsee kirkasvetisen Puruveden rannalla.

Vuokrataan 1.5 -30.10, ei talvivuokrausta. Sijainti Kiteen Kesälahdella.

Tästä tunnelmallisesta hirsimökistä on upeat näköalat suoraan Puruveden Hummonselälle. Kesäaikaan pystyy majoittumaan jopa 12 henkeä ja talvisin 6. Päätalossa on parisänky ja kaksi vuodesohvaa, sekä saunamökistä löytyy kerrossängyt kuudelle hengelle. Päätalo on sähköistetty. Mökin ominaisuuksiin kuuluu mm. takka, wc, tv, sekä uusittu keittiö ja keittiökoneet. Saunoja on kaksi puulämmitteistä, toinen päätalossa ja toinen saunamökissä. Pihalla ulkokeittiö. Oma, yksityinen, hieno hiekkaranta. Naapureita on, muttei näköetäisyydellä. 

Sijainti Kiteen Kesälahdella.

Lastun Paikat -alueella on useita rakennuksia, joista voi vuokrata osan tai kaikki. Päätalossa on kahdeksan nukkumapaikkaa (3 makuuhuonetta, joista yhdessä vuodesohva, toisessa 2 erillistä sänkyä ja isoimmassa huoneessa 2 kerrossänkyä). Korsussa vuodesohva tarjoaa kaksi nukkumapaikkaa. Päätalossa on iso yli 10 hengen sähkösauna, pihalta löytyy turvakattoinen savusauna ja 15 hengen iso kota. Rakennusten välillä liikutaan pitkospuita pitkin. Kaksi laituria, joista isompi on uimalaituri ja pienempi on retkilaituri auringonottoon, joogaan, SUP-lautailuun tai melontaan.

Jos vuokraa kaikki tilat, on rantakin vain omassa käytössä. Jos vuokraa osan tiloista, on ranta silloin muiden tilavuokraajien kanssa yhteiskäytössä. Tilaa kyllä on runsaasti ja naapureita ei näy.

Sijainti Kiteen Puhos, Oriveden rannalla. 

Puutikka hirsitalo ja rantasauna, majoituspaikat 4-10 henkeä. Omat yksityisrannat yli 100m Puruveden Kesälahden puoleisella rannalla. Kirkas vesi, vaalea hiekka. Aurinko osuu rannalle aamusta iltaan. Isot oleskelulaiturit. Omaa rauhaa, omalla isolla tontilla Poroniemen päässä.

Talon 1. makuuhuoneessa on parisänky, 2. makuuhuoneessa on kaksi erillistä sänkyä ja parvella on avattava 2-hengen vuodesohva. Varastorakennuksen päässä on huone, jossa on kerrossängyt kahdelle hengelle ja rantasaunalla on avattava 2-hengen vuodesohva.

Muita hyödyllisiä linkkejä:

Kesälahti
Paljon hyvää tietoa alueesta, majoituksia, tapahtumat, palvelut ja muutakin

Sydänkarjala
Matkailusivusto alueelta Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä.

Pohjois-Karjalan tapahtumat
Laita Etsi-kohtaan halutun alueen nimi (esim. Kesälahti), niin saat sen alueen tapahtumat.