Talviriehat 2021

Lakeland Karelia Oy järjestää talvella 2021 Talviriehoja itäisessä järvi-Suomessa. Haluamme luoda tapahtumia, joissa voi ulkoilla ja liikkua koko perheen voimin tai yhdessä kavereiden kanssa. Ei hikihatussa eikä hampaat irvessä vaan ilolla ja hyvällä mielellä.

Talvirieha on koko perheen ulkoilutapahtuma ja sinne saa tuoda mukanaan omia pulkkia, suksia, luistimia, liukureita sekä muita lumileluja. Riehassa rakennetaan lumiukkoja, joten lumiukon oheistarpeita voi tuoda mukanaan jo kotoa. Riehassa on Buffa, joka toimii infopisteenä ja sieltä saa ostaa lämmintä juomaa ja pientä evästä sekä makkaraa. Makkarat paistetaan itse elävän tulen äärellä. Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit sekä käteinen. Riehassa pääsee kokeilemaan potkukelloja, kicksparkeja, trindem-suksia, talvipyöräilyä ja saattaa sieltä löytyä myös pientä visailua ja kisailuakin.

Suomen Latu toteuttaa myös vuonna 2021 #ulkonakuinlumiukko -kampanjan, jonka tavoitteena on saada kaikenikäiset ulkoilemaan ja rakentamaan vähintään 10 000 lumiukkoa. Lakeland Karelia ottaa osaa tähän kampanjaan ja ilmoittaa talviriehoissaan tehdyt lumiukot kampanjan lumiukkolaskuriin. Kampanja-aika on 17.2-14.3.2021.

Kuvien jälkeen on tietoa tapahtuman koronatoimista.

Korona 2021

Toivomme, että korona hellittää ja rajoituksia voidaan vähitellen purkaa ja tapahtumat voidaan järjestää. Korona-info päivitetty 3.1.2021.

  • Noudatamme tapahtuman aikana voimassa olevia koronarajoituksia, yli 20 hengen yleisötilaisuuksien järjestäminen on kielletty, voimassa 22.1.2021 asti
  • Ulkoilmatapahtumassa on runsaasti tilaa, helppo pitää turvavälit.
  • Käytämme käsidesiä ja tuomme omat maskit mukanamme ja käytämme niitä jos turvavälejä ei pysty pitämään.
  • Ulkoilmatapahtumaan osallistutaan ainoastaan terveenä ja oireettomana.
  • Jos rajoitukset ovat vielä tiukat, tarjoamme varauskalanterin, josta voi varata osallistumisen sen hetkisten rajoitusten mukaisesti.

Varauskalenteri: www.vello.fi/lakelandkarelia ja valitse Talviriehat