Lakeland Karelian Vuokraamo

Vuokrattavat aktiviteettivälineet

Kajakki

Alkaen 40€/vuorokausi

Vuokraan sisältyy kajakin lisäksi pelastusliivit, mela, pumppu/äyskäri, kuivapussi, kartta ja aukkopeitto.

Liukulumikengät

Alkaen 40€/vuorokausi

Liukulumikengissä yhdistyy suksien ja lumikenkien parhaat puolet, mikä takaa monikäyttöisyyden.

SUP-lauta

Alkaen 30€/vuorokausi

Tämä lauta sopii niin aloittelijoille kuin enemmän SUP-kokemusta omaaville. Kantavuutta löytyy 140 kiloon asti.

Foxtrot-tasapainolautta

Alkaen 199€/vuorokausi

Tämä tasapainolautta tuo haastetta tasapainoiluun ja kiipeilyyn. Sopii kaikenikäisille.

Montauk-maastopyörä 27,5"

Alkaen 40€/vuorokausi

Tämä maastopyörä on ketterä poluilla ja kaupungin kaduilla ja voit liikkua sillä ympäri vuoden säästä huolimatta.

Montauk-maastopyörä 29"

Alkaen 40€/vuorokausi

Montauk 29″ -maastopyörällä voit kuntoilla metsäpoluilla tai pyöräillä työmatkat ympärivuotisesti.

Kickspark - potkukelkka

Alkaen 20€/vuorokausi

Potkukelkka on keveydestään huolimatta helppo ajettava. Rungon jäykkyys saa menon vakaaksi kovassakin vauhdissa. Ajoasento on helppoa säätää juuri itselle sopivaksi.

Kickspark - potkukelkka

Kickspark Max potkijan pituus 120-195 cm, säädettävä korkeus 72-95 cm, paino 5,5 ja kantavuus 200 kg

Kickspark käyttäjän pituus 100-180 cm, säädettävä korkeus 66-89 cm, paino 6,7 kg ja kantavuus 120 kg

Muuta vuokrattavaa

Unohtuiko liinavaatteet ja saunapyyhkeet kotiin? Vai halusitko lähteä rentouttavalle lomalle ilman huolenhäivää sitä seuraavasta pyykkivuoresta? Meiltä voit vuokrata käyttöösi liinavaatteet (sisältää alus- ja pussilakanan, tyynyliinan, käsi- ja kylpypyyhkeet.) sekä saunapyyhkeet, jotka odottavat käyttäjäänsä valmiina saunatiloissa!

Meidän vuokraamosta löydät myös pöytäryhmän, joko yksittäiseen käyttöön tai juhlia ja tapahtumia varten. Sisältää yhden puupöydän ja kaksi puupenkkiä.

Nouto vai kuljetuspalvelu?

Lakeland Karelia vuokraa harrastevälineitä, jotka toimivat lihasvoimin. Tuotteet on varattavissa ja maksettavissa etukäteen verkkokaupassa. Tilauksen yhteydessä valitaan toimitustapa joko nouto Monimestalta tai sitten niille tilataan kuljetuspalvelut. 

Vuokraamo sijaitsee Kesälahden keskustassa Itä-Suomen Monimestareiden Monimesta-myymälässä, jonka osoite on Kesälahdentie 37, 59800 Kesälahti. Monimesta on auki arkisin klo 9:00 – 17:00, lauantaisin 9:00 – 13:00 ja sunnuntaisin suljettu. Mikäli tarvitset palautuspäiväksi sunnuntain, sovi siitä etukäteen Lakeland Karelian lomaemäntien kanssa: Taina +358 400 418 933 tai Sisko +358 40 750 2921.

Liikkuva vuokraamo – tuotteet tuodaan luoksesi tai toimitetaan retken lähtöpaikalle ja noudon voi sopia vaikka eri paikkaan. Varaukset tehdään verkkokaupan kautta, kun varaat samalla kuljetuspalvelut tai sitten soitat Lakeland Karelian lomaemäntien kanssa: Taina +358 400 418 933 tai Sisko +358 40 750 2921. Kuljetuspalveluiden hinta on 39€/puoli tuntia + 50 km.

Vuokraamon kesätuotteita: vesiradan osa Foxtrot-tasapainolautta, kajakit, SUP-laudat,  maastopyörät, frisbeegolf-rata, tapahtumiin pöydät, penkit, tuolit, tapahtumateltta, vesileluja ja pihapelejä.

Vuokraamon talvituotteita: liukulumikengät, perinteiset potkukelkat, modernit Kickspark-potkukelkat, retkiluistimet, hokkarit, pulkat, maastopyörät talvikäyttöön ja renkaat mäenlaskuun.

Kuvagalleria vuokratuotteistamme