Lakeland Karelian Vuokraamo

Vuokrattavat aktiviteettivälineet

Muuta vuokrattavaa

Unohtuiko liinavaatteet ja saunapyyhkeet kotiin? Vai halusitko lähteä rentouttavalle lomalle ilman huolenhäivää sitä seuraavasta pyykkivuoresta? Meiltä voit vuokrata käyttöösi liinavaatteet (sisältää alus- ja pussilakanan, tyynyliinan, käsi- ja kylpypyyhkeet.) sekä saunapyyhkeet, jotka odottavat käyttäjäänsä valmiina saunatiloissa! 

Meidän vuokraamosta löydät myös pöytäryhmän, joko yksittäiseen käyttöön tai juhlia ja tapahtumia varten. Sisältää yhden puupöydän ja kaksi puupenkkiä.

Nouto vai kuljetuspalvelu?

Lakeland Karelia vuokraa harrastevälineitä, jotka toimivat lihasvoimin. Tuotteet on varattavissa ja maksettavissa etukäteen verkkokaupassa. Tilauksen yhteydessä valitaan toimitustapa joko nouto Monimestalta tai sitten niille tilataan kuljetuspalvelut. 

Liikkuva vuokraamo – tuotteet tuodaan luoksesi tai toimitetaan retken lähtöpaikalle ja noudon voi sopia vaikka eri paikkaan. Varaukset tehdään verkkokaupan kautta, kun varaat samalla kuljetuspalvelut tai sitten soitat Lakeland Karelian lomaemäntien kanssa: Taina +358 400 418 933 tai Sisko +358 40 750 2921. Kuljetuspalveluiden hinta on 39€/puoli tuntia + 50 km.

Vuokraamon kesätuotteita: Vesiradan osa Foxtrot-tasapainolautta, kajakit, SUP-laudat,  maastopyörät, frisbeegolf-rata, tapahtumiin pöydät, penkit, tuolit, tapahtumateltta, vesileluja ja pihapelejä.

Vuokraamon talvituotteita: Liukulumikengät, perinteiset potkukelkat, modernit Kickspark-potkukelkat, retkiluistimet, hokkarit, pulkat, maastopyörät talvikäyttöön ja renkaat mäenlaskuun.

Kuvagalleria vuokratuotteistamme