Vuokraamo

Lakeland Karelian Vuokraamo

Liukulumikengät on lisätty Vuokraamon valikoimiin

Vuoden 2022 uutuus nyt saatavilla! OAC WAP UC 129 liukulumikengät ovat sekoitus suksia ja lumikenkiä. Liukulumikengissä yhdistyy em. välineiden parhaat puolet ja se tekeekin näistä suksista erittäin monikäyttöiset. Lyhyet ja leveät sukset kantavat hyvin syvässäkin lumessa. Kiinteä mohair-nousukarva tarjoaa hyvän pidon ja metsäisessä maastossa lyhyemmät sukset ovat helposti ohjattavat. Näissä suksissa ei ole teräskantteja vaan kantit ovat komposiittia, joten ne ovat myös turvalliset koirien kanssa liikkuville retkeilijöille. Suksissa on patentoitu Unicoat (UC) pohja, joka on liukas eikä välttämättä tarvitse luistovoitelua.

Edelliseen WAP 127 malliin verrattuna nämä asiat ovat uusitutuneet: Suksilla on pituutta 2 cm enemmän, joten kantavuutta on myös hieman enemmän. Kärkeä on nostettu sentin verran, joten se nousee entistä paremmin lumesta. Suksen perä on tasainen, joten se pysyy helpommin pystyssä esim. seinää vasten. Perään on laitettu myös muovivahvike, joka tekee siitä kestävämmän ja suojaa perää esim. laitettaessa sukset pystyyn hankeen.  Kevyet ja lyhyet sukset on helppo ottaa mukaan ja säilytyskin on helppoa.

Nouto vai kuljetuspalvelu?

Lakeland Karelia vuokraa harrastevälineitä, jotka toimivat lihasvoimin. Tuotteet on varattavissa ja maksettavissa etukäteen verkkokaupassa. Tilauksen yhteydessä valitaan toimitustapa joko nouto Monimestalta tai sitten niille tilataan kuljetuspalvelut. 

Vuokraamo sijaitsee Kesälahden keskustassa Itä-Suomen Monimestareiden Monimesta-myymälässä, jonka osoite on Kesälahdentie 37, 59800 Kesälahti. Monimesta on auki arkisin klo 9:00 – 17:00, lauantaisin 9:00 – 13:00 ja sunnuntaisin suljettu. Mikäli tarvitset palautuspäiväksi sunnuntain, sovi siitä etukäteen Lakeland Karelian lomaemäntien kanssa: Taina +358 400 418 933 tai Sisko +358 40 750 2921.

Liikkuva vuokraamo – tuotteet tuodaan luoksesi tai toimitetaan retken lähtöpaikalle ja noudon voi sopia vaikka eri paikkaan. Varaukset tehdään verkkokaupan kautta, kun varaat samalla kuljetuspalvelut tai sitten soitat Lakeland Karelian lomaemäntien kanssa: Taina +358 400 418 933 tai Sisko +358 40 750 2921. Kuljetuspalveluiden hinta on 39€/puoli tuntia + 50 km.

Vuokraamon kesätuotteita: vesiradan osa Foxtrot-tasapainolautta, kajakit, SUP-laudat,  maastopyörät, frisbeegolf-rata, tapahtumiin pöydät, penkit, tuolit, tapahtumateltta, vesileluja ja pihapelejä.

Vuokraamon talvituotteita: liukulumikengät, perinteiset potkukelkat, modernit Kickspark-potkukelkat, retkiluistimet, hokkarit, pulkat, maastopyörät talvikäyttöön ja renkaat mäenlaskuun.

KuvaGalleria vuokrattavista tuotteista